Kako izgleda predavanje

Predavanje u 5 koraka

Jednostavnost je jedna od odlika Arbonine online akademije digitalnog marketinga. Ako ćete imati bilo kakvih nedoumica, problema ili pitanja za vrijeme predavanja, na raspolaganju će vam biti naša korisnička podrška.

1

U inbox Gmail računa dobit ćete poziv za predavanje u obliku pristupnog koda.

2

Dolazite unutar virtualne učionice.

3

U virtualnoj učionici vas čeka predavač koji vas pozdravlja i upućuje na materijele za pojedini modul (dobit ćete pristupni Google Classroom kod za materijale s predavanja).

4

Predavač započinje interaktivno predavanje, komentirate sve zajedno, postavljate pitanja, rješavate zadatke i na kraju dobijete zadatke za ponavljanje.

5

Ako ima potrebe zatražite dodatne konzultacije kod predavača.

*

Za sva tehnička pitanja i eventualne poteškoće, za vrijeme trajanja predavanja, na raspolaganju vam stoji Arbonina tehnička podrška.

Koristimo Intuitivne, jednostavne i pouzdane aplikacije

Pretpostavljamo kako ste svi koristili slične proizvode pa vam navikavanje na aplikacije koje ćemo koristiti ne bi trebao biti problem. Zoom i Google Classroom su izrazito intuitivne aplikacije jednostavne za korištenje.

Online video predavanja održavaju se unutar Zoom aplikacije koju ćete trebati preuzeti na svoje računalo ili smarthpone jednom prije samog predavanja.

Svi korišteni materijali i zadaci s predavanja biti će vam dostupni unutar Google Classroom aplikacije kojima možete pristupiti tijekom trajanja cijele akademije.

ZOHO MEETINGS

ZOHO Meetings je aplikacija koja nudi funkciju grupnih video sastanaka koju ćemo koristiti za predavanja u sklopu Arbonine online akademije digitalnog marketinga.

Prije predavanja predavač će vam poslati link za pristup “virtualnoj učionici” unutar ZOHO  Meeting aplikacije gdje ćete pratiti predavanja.

Za korištenje ZOHO Meeting aplikacije dovoljno je da imate Google Chrome preglednik. Nije potrebna istalacija ZOHO Meeting aplikacije.

Google Classroom

Google Classroom je alat koji omogućava dijeljenje dokumenata između predavača i polaznika akademije. Moguće je i bodovanje ispita, međusobna i grupna komunikacija.

U ovom alatu polaznici će vidjeti dodijeljene zadatke, rješavati ih i predavati na pregled, a neke ćemo i zajednički prokomentirati. 

Arbona d.o.o.   I   098 9421 343   I   akademija@arbona.hr